.

Общи условия

1. Резервация

1.1 Резервацията в SawRoom може да бъде осъществена по един от следните начини:
– Онлайн на sawroom.bg
– По телефон на 0888399396 или 0886439945
– Като изпратите имейл на contact@sawroom.bg

1.2 Участниците в играта доброволно предоставят личните си данни (имена, телефонен номер, имейл адрес), като персоналът на играта е длъжен да запази конфиденциалността на предоставените данни.

1.2.1 Участниците в играта се съгласяват да получават по имейл нови оферти от SawRoom.

1.3 При онлайн резервация през сайта се попълват всички полета на резервационната форма и се избира предпочитан метод за плащане.

1.4 В случай, че се запазва час по телефон или по имейл се предоставя следната информация:
a) Брой участници
b) Дата и час на запазване
c) Трите имена
d) Телефонен номер
e) Имейл адрес

2. Провеждане на играта

2.1 Провеждането на играта се състои на специално място на адрес гр. София, ул. Граф Игнатиев №5 и е с продължителност максимум 75 минути.

2.2 При закъсняване повече от 20 минути, персоналът има правото да реши дали играта да се отмени или да се премести в друг ден и час.

2.3 Участниците в играта трябва да са навършили 16 години или да бъдат придружавани от пълнолетен придружител, който да отговаря за тях и да направи заплащането.

2.4 Максималният брой на участниците се определя при резервацията, всякакви изключения трябва да са направени предварително между участниците и персонала.

2.5 Участниците нямат право да бъдат под въздействието на алкохол, наркотични вещества и всякакви други опияняващи вещества. В случай, че персоналът забележи нетрезвено състояние у някой от участниците, има право да изкара съответния участник от играта.

2.6 Пушенето е забранено на територията на целия обект на играта.

2.7 Хора в неравностойно положение имат право да участват в играта, в случай, че са придружавани, за да могат да минат през всички препятствия в играта. Важно е да се осведоми персоналът още при резервацията.

2.8 Ползуването на мобилни устройства или други дигитални устройства (за заснемане на видео, снимки, разговори и т.н.) в стаята са напълно забранени. Ако персоналът забележи нарушаване на съответното правило, има право да изкара всички участници от играта без да връща заплатената от участниците сума.

3. Безопасност

3.1 В SawRoom всеки предмет, който не е част от играта ще бъде маркиран със стикер. Съответните предмети не бива да бъдат докосвани и не участват в решаването на загадките.

3.2 В случай на паника или други признаци на страх персоналът моментално ще се намеси и ще изведе участника по негово желание, като играта ще бъде поставена в режим "пауза" и време няма да се отчита. Играта ще бъде подновена при съгласие на всички участници.

3.3 Всяко помещение на обекта на играта е заснемано с камера и участниците се съгласяват да бъдат наблюдавани по време на играта. Участниците имат право да откажат да бъдат записвани, но не и наблюдавани.

3.4 Нарушаване, на което и да е правило посочено по-горе може да доведе до край на играта. Персоналът има правото да изкара всички участници без да връща заплатената от тях сума.

3.5 SawRoom не носи отговорност в случай на злополуки или инциденти по време на играта.

3.6 Всеки участник носи отговорност за причинените от него инциденти или злополуки.

3.7 Всеки неописан проблем в общите условия ще се допитва до "Законодателство на Република България".

3.8 След привършване на играта на участниците е забранено да разкриват загадките и тяхното решаване с никога посещавали SawRoom хора.

4. Цени и правила за плащане

4.1 Всички цени показани в сайта са във валута "Български лев" и върху тях е добавен нужният ДДС.

4.2 Плащане на място е възможно само в брой.

5. Ваучер за подарък (Gift card), код за отстъпка и връщане на заплатени суми

5.1 Ваучерите за подарък могат да бъдат закупени онлайн през сайта на SawRoom (sawroom.bg) или на адреси гр. София, ул Любен Каравелов 68 или гр. София, ул. Граф Игнатиев №5, след предварително уговаряне с персонала за присъствие на адресите. Възможна е и доставка до адрес, която е безплатна.

5.2 Кодовете за отстъпка могат да бъдат намерени върху флайъри, на банери на онлайн реклами, на сайтове на партньори на SawRoom или да бъдат предоставени от персонала или организатора.

5.3 Ваучерите за подарък и кодовете за отстъпка могат да се използват при въвеждането на уникалният код, онлайн, при направа на резервация, да бъдат продиктувани по телефон на персонала или изпратени чрез имейл, като се поясни от какъв тип е кодът (Ваучер за подарък или Код за отстъпка).

5.4 Връщане на цялата сума се осъществява при невъзможност за провеждане на играта по какъвто и да е повод, причинен от персонала на SawRoom.

Екипът на SawRoom запазва правото си да променя, добавя или премахва правила по всяко време.