.

Политика за поверителност и защита на личните данни

SawRoom се радва на вашето посещение на нашия уебсайт и на интереса ви към нашите услуги. Ние се отнасяме много сериозно към защитата на личните ви данни и искаме да нямате притеснения, посещавайки нашите интернет страници. Защитата на личното ви пространство при обработката на лични данни за нас е важен въпрос, който отчитаме в работните ни процеси. Лични данни, набирани при посещението на нашите уебсайтове, обработваме в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни.

Когато посещавате нашия уебсайт, нашите уеб сървъри рутинно съхраняват данни за ползваните от вас браузъри и оперативни системи, уебсайтът, от който ни посещавате, уебсайтовете, които посещавате при нас, датата на вашето посещение, с цел защита, напр. при разпознаване на атаки към нашите уебсайтове. С изключение на IP-адреса, личните данни се съхраняват само тогава, когато бъдат предоставени от Вас самите, напр. при регистрация, анкета или игра за награда.

SawRoom ползва личните ви данни за целите на техническо администриране на уебсайта, за управление на клиентите, за анкети за продуктите и за маркетинг, само в необходимия за целта обхват и в случаите на доброволното им предоставяне.

Предаването на лични данни на държавни институции и органи се извършва само в рамките на задължителните разпоредби на приложимото законодателство. Нашите служители са обвързани със задължение за спазване на поверителност.